Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Χθες Τετάρτη 31/03/2015, συναντήθηκε η τριμελής επιτροπή των συμμετασχόντων στην προκήρυξη του νόμου 2643/98 που η υποβολή σε αυτήν έληξε την 03/03/2015, με την υπεύθυνο του ΟΑΕΔ για αυτήν την προκήρυξη και σχετικά με το θέμα που καίει τους υποψήφιους και δεν είναι άλλο από την ημερομηνία που θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά της συμμετοχής τους στην προκήρυξη. 

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και η υπεύθυνη απάντησε σε όλες τις απορίες της τριμελούς και φυσικά και όλων των υπολοίπων συμμετασχόντων.

Εν αναμονή της σχετικής ανακοίνωσης από την τριμελή που θα πραγματοποιηθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προκήρυξη προχωράει σε απελπιστικά αργούς ρυθμούς και τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν πιθανότατα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές των μελών της πρωτοβάθμιας επιτροπής του Άρθρου 9 του νόμου 2643/1998, δηλαδή στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2015.

Μετά από αυτήν την άσχημη εξέλιξη καλούνται όλοι οι συμμετάσχοντες της προκήρυξης σε εγρήγορση για δυναμικές κινητοποιήσεις σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί από τους διαδικτυακούς μας τόπους

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ :-)

35 σχόλια:

 1. Δηλαδή κάθε φορά θα εξαρτόμαστε από τις διακοπές της πρωτοβάθμιας επιτροπής?Σύμφωνα με την προϊστορία αυτών των διαγωνισμών (2004 και 2008) κάθε φορά αργούν απελπιστικά ακόμα και για την πρώτη μοριοδότηση, όπου εξετάζονται ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ (4 ΣΕΛΙΔΕΣ). Αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί και σε αυτήν την προκήρυξη, έχουν προβλεφθεί οι προσλήψεις για φέτος, του χρόνου δεν ξέρουμε τι πάγωμα θα προκύψει, δεν μπορούν να μας κρατάν σε ομηρία. Να βγει τουλάχιστον ο πρώτος πίνακας να ξέρουμε τι θα κάνουμε στη ζωή μας. Χαίρομαι που υπάρχουν αντανακλαστικά στους συμμετέχοντες στην προκήρυξη και καλό θα ήταν να ανακοινωθούν κάποια στοιχεία επικοινωνίας της τριμελούς επιτροπής που συστάθηκε, ώστε να συντονιστούμε άμεσα σε μαζική κινητοποίηση. Να πάρουν θέση και οι φορείς (ενώσεις ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων, Αναπήρων πολέμου κτλ). Το 2013 τα πρώτα αποτελέσματα για την τότε προκήρυξη είχαν βγει σε ένα μήνα, πριν το καλοκαίρι και ήταν πάλι άνοιξη (δεν έχει σημασία που ήταν λίγες θέσεις, εξετάζονται μόνο οι αιτήσεις). Άλλωστε, πρόσφατα συμφωνήθηκε οι ενλόγω διαδικασίες του ν. 2643/98 να περάσουν στο μέλλον στη δικαιοδοσία του ΑΣΕΠ και πολύ φοβάμαι πως αν δε βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα της προκήρυξης που έχουμε συμμετάσχει θα έχουμε πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απόλυτα σωστό το σχόλιο σου. Πρέπει να αντιδράσουμε συλλογικά.

   Διαγραφή
  2. Ασφαλώς, γιατί αλλιώς θα φάμε τα μούτρα μας. Καλό θα ήταν ο συντάκτης του θέματος αν ξέρει να μας πει λεπτομέρειες. Πως συστάθηκε η επιτροπή? Ποιοι είναι οι "διαδικτυακοί τους τόποι"? Οι ενώσεις δεν γνωρίζουν τίποτα. Ούτε καν η ΕΣΑμεΑ που έχει και τον περισσότερο κόσμο σε τέτοιες προκηρύξεις. Άιντε έτσι μαζεύτηκαν τρεις συμμετέχοντες που είχαν κάνει αίτηση και πήγαν στον ΟΑΕΔ? Καλά κάναν και πήγαν αλλά θέλει άνοιγμα το θέμα στην επόμενη φάση. Ήδη παρακολουθούμε πως παράλληλα σχεδιάζεται αναμόρφωση του ν.2643/98, θα βγαίνει λέει ενιαία προκύρηξη μόνο για ΑΜΕΑ. Οι άλλες κατηγορίες τι θα γίνουν? Λίγο στο σκοτάδι γίνονται όλα. Χωρίς σχέδιο και μαζικούς όρους δε θα βγουν ποτέ τα αποτελέσματα.

   Διαγραφή
 2. Ο πίνακας των επιτυχόντων και των επιλαχόντων στον διαγώνισμο 2643/98 δεν θα βγει άμεσα; ή θα βγει απλά τα δικαιολογητικά θα σταλούν το Σεπτέμβριο;  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρώτα βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα (έγκυρες/άκυρες αιτήσεις και μοριοδότηση), σύμφωνα με τις αιτήσεις, και παράλληλα ορίζεται η ημερομηνία εντός της οποίας πρέπει οι συμμετέχοντες να αποστείλουν τα δικαιολογητικά. Μετά την εξέταση των δικαιολογητικών βγαίνουν οι πρώτοι πίνακες επιτυχόντων. Μετά γίνονται ενστάσεις στην Α'βαθμια επιτροπή, και ύστερα βγαίνουν οι οριστικοί πίνακες. Επομένως, σύμφωνα με την συνάντηση της 31/3, το Σεπτέμβριο δεν θα έχουμε περάσει καν στο πρώτο στάδιο! Είναι που είναι αργές οι διαδικασίες με την εξέταση των δικαιολογητικών, αν καθυστερήσει και η πρώτη (πλέον απλή) φάση οι προσλήψεις θα γίνουν σε κανα 2χρονο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα δικαιολογητικα θα είναι έγκυρα η θα πρέπει να φτιάξουμε αλλά επειδή θάχει περάσει εξάμηνο. Ας μου απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την προκήρυξη πρέπει ούτως ή άλλως να έχουν εκδοθεί εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (δηλαδή μέχρι 3/3/2015), άσχετα με το πότε θα κληθούμε να τα καταθέσουμε. Δεν ξέρω μετά το εξάμηνο αν προβλέπεται κάτι, δεν έχω δει κάτι τέτοιο στο νόμο, δε νομίζω κιόλας. Για σιγουριά πάντως, το καλύτερο είναι ερώτηση στον ΟΑΕΔ στον Άλιμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ξερετε αν εχει βγει κατι πια ατομα εχουν παρι η τιποτα ακομα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού και η αναλγησία ως προς τις ευπαθείς ομάδες οδηγεί σε αυτά τα θλιβερά αποτελέσματα. Είναι ντροπή να παίζουν μερικοί με τις ευπαθείς ομάδες. Εφόσον υπάρχει τέτοια ανικανότητα είναι καλύτερο να μην παρακρατείται το 5% σε κάθε προκήρυξη αλλά να προβλέπονται θέσεις για την κατηγορία ΑΜΕΑ και ΕΜΜΕΣΗ ΑΜΕΑ. Πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα και να πιέσουμε καταστάσεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μην οδηγηθούμε στο συντεχνιασμό. Όλες οι ευπαθείς ομάδες του ν. 2643/98 χρήζουν ίσης αντιμετώπισης και δικαιούνται το ποσοστό των προκηρυσσόμενων θέσεων που κρατείται κάθε χρόνο. Το ότι κάποιες κατηγορίες συγκεντρώνουν περισσότερους συμμετέχοντες δε σημαίνει ότι στις υπόλοιπες (τέκνα εθνικής αντίστασης, ανάπηροι πολέμου κτλ) δε βρίσκεται κόσμος που περιμένει και δικαιούται την προστασία του νόμου. Όλοι μπορούν να αποκατασταθούν. Και δεν τίθεται θέμα ανικανότητας, απλά το καθυστερούν στη λογική μείωσης του δημοσίου. Στην προπερσινή προκήρυξη που αφορούσε προσλήψεις ελεγκτών στις εφορίες, πως βγήκαν αμέσως? Τους είχαν ανάγκη. Υποτίθεται όμως ότι είχαν γίνει γνωστές οι ελλείψεις σε όλο το δημόσιο τομέα και ότι τώρα θα άλλαζε αυτό. Οι προσλήψεις του 2643/98 όμως παραπέπονται σε μέλλοντα χρόνο. Συμφωνώ, να πιέσουμε!!

   Διαγραφή
  2. Ναι συμφωνώ μαζί σου, αναφέρθηκα περιληπτικά σε αυτές τις δυο. Το θέμα είναι ότι όλη η λογική του νόμου θα πρέπει να αλλάξει... εφόσον αντιμετωπίζονται πάντα τέτοιου είδους χρονικά και όχι μόνο προβλήματα θα ήταν προτιμότερο να βγαίνουν οι θέσεις αυτές ενιαία με την εκάστοτε προκήρυξη όπως ακριβώς περιλαμβάνονται οι ειδικές κατηγορίες των τριτέκνων και πολυτέκνων.Επίσης από τον ΟΑΕΔ της Θεσσαλονίκης με έχουν πληροφορήσει ότι η καθυστέρηση οφείλεται και στην έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού. Ας αναλάβει ο ΑΣΕΠ τη διαδικασία μέσα σε 2 μήνες θα είχαμε προσωρινά αποτελέσματα. Δε το δέχομαι ότι το καθυστερούν στη λογική μείωσης του δημοσίου. Κανείς δεν πρέπει να παίζει με αυτές τις ομάδες θα έπρεπε να είναι η προτεραιότητα όλων μας.

   Διαγραφή
  3. Οκ, κανένα πρόβλημα. Απλά για να μην υπάρξει παρανόηση τόνισα κι εγώ τις άλλες κατηγορίες, που κι αυτές μόνο αυτήν την προστασία έχουν. Συμφωνώ, να συμπεριλαμβάνονται στην εκάστοτε ενιαία προκήρυξη όλες οι θέσεις, βέβαια ένα θέμα είναι τα κοινωνικά κριτήρια για μοριοδότηση, ο ΑΣΕΠ μοριοδοτεί αλλιώς -εργασιακή εμπειρία κτλ. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι πως αυτές οι θέσεις ενώ κρατούνται κάθε χρόνο και πρέπει να προκηρύσσονται κάθε χρόνο, προκηρύσσονται όλες μαζί κάθε 4-5 χρόνια. Στο δεύτερο σκέλος, άσχετα αν αλλάξει ο νόμος, η παρούσα προκήρυξη θα προχωρήσει ως έχει και πρέπει να επιταχυνθεί. Υπάρχει μείωση δημοσίου, αλλά για να μην ξεφύγουμε, συμφωνώ μαζί σου ότι με τις υπάρχουσες δυνάμεις θα μπορούσε να γίνει γρηγορότερα. Ο ΑΣΕΠ διαχειρίζεται περισσότερες αιτήσεις κάθε φορά και τα αποτελέσματα βγαίνουν εντός 2μηνου. Ας βάλουν εκτάκτως άτομα από άλλα τμήματα να βοηθήσουν σε αυτό, δεν ξέρω.. Το θετικό είναι ότι οι ενώσεις στις πρώτες συναντήσεις τους με τους αρμόδιους έχουν αιτηθεί την επίσπευση των αποτελεσμάτων, θέλει συνεχή αντανακλαστικά από όλους μας όμως γιατί δεν έχει διασφαλιστεί τίποτα.

   Διαγραφή
 8. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ? (ΜΠΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ). ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΗΤΑΝ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ? ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΑΦΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 2643/98 ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ναι, πρωταπριλιάτικη ήταν η ανάρτηση αλλά διαπιστώθηκε πως ήταν χρήσιμη μια και δόθηκε η ευκαιρία να πείτε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις που με λίγη προσπάθεια μπορείτε να τις κάνετε και πράξεις. Και εννοώ για την μορφή της πίεσης και γιατί όχι να οργανωθείτε ώστε πράγματι να ορίσετε και μια επιτροπή που θα μπορεί να λειτουργεί για όλους σας.
  Μη ξεχνάτε και την ομάδα μας στο FACEBOOK https://www.facebook.com/groups/nomos.2643/?ref=bookmarks που για θέματα οργάνωσης που λέω παραπάνω είναι ένα πολύ καλύτερο μέσο να βρεθείτε πιο εύκολα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το Facebook είναι χύμα, ούτε όλοι έχουν λογαριασμό, ούτε μπορούν να υποχρεωθούν να έχουν. Υπάρχουν Ενώσεις, τι ρόλο παίζουν? Ας μην αντικαταστήσουμε τους κλασσικούς τρόπους οργάνωσης. Μπορεί κάλλιστα να οριστεί συνάντηση για την τρέχουσα προκήρυξη από κοινού με όσους έχουν κάνει αίτηση και εκεί να οριστεί επιτροπή η οποία θα λειτουργεί για τα θέματα μας. Δοκιμασμένο. Το ιντερνετικό είναι απλά πληροφοριακό. Πως θα οριστεί επιτροπή από το facebook? είναι εικονικός χώρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Προς "pritaniis", δηλαδή η παρούσα ανάρτηση είναι εξ ολοκλήρου ψευδής; Ή υπάρχουν και αληθή μέρη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Από την αρχή μέχρι το τέλος της Ανώνυμε. Στο μόνο που μπορούμε να σταθούμε είναι η ιδέα στο να μαζευτούν όσοι περισσότεροι υποψήφιοι μπορούν για να διεκδικήσουν οργανωμένα την επίσπευση των διαδικασιών πιέζοντας τους ΟΑΕΔ ανά περιφέρεια. Ήδη έχει γίνει μια σχετική ομάδα στο facebook με την ονομασία Νόμος 2643/προκήρυξη του 2015. Όσοι έχετε πρόσβαση γίνεται μέλη της γι' αυτό τον σκοπό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Καλησπερα μια και δεν βρηκα καποιο σχετικο θεμα θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος τι εχει γινει μ την προκ του 2643 ιδιωτικου τομεα που εγινε το 2009 αν θυμαμαι καλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Έχει καταργηθεί αυτή η προκήρυξη μια και πολλές επιχειρήσεις που συμμετείχαν σ' αυτήν έχουνε κλείσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ποτε περίπου περιμένουμε τους πρώτους πίνακες μοριοδότησης και την κατάθεση των δικαιολογητικών; Ειναι δυνατόν η ολη διαδικασία να διαρκέσει έως και 2 χρονια; Ολα ειναι θεμα της κυβέρνησης λένε στους ΟΑΕΔ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Στις δυο τελευταίες μεγάλες προκηρύξεις του 2643 η όλη διαδικασία ήταν η εξής:
  Η προκήρυξη του 2004 ολοκληρώθηκε το 2007 ενώ
  η προκήρυξη του 2008 ξεκίνησε να ολοκληρώνεται το 2012 ....και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει μια και μερικοί επιτυχόντες ακόμη περιμένουν να ορκιστούν
  Ας ευχηθούμε ο Κατρούγκαλος να έχει άλλες λογικές και να τελειώσετε γρήγορα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Οι πρώτες πίνακες για την κατάθεση των δικαιολογητικών πόσο καιρό έκαναν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Στην προηγούμενη προκήρυξη του 2008 έγινε μετά από 10 μήνες...
  Ιούλιος του 2008 ήταν οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά μας τα ζήτησαν τον Μάιο του 2009

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτήσω. Στην ολη διαδικασία της προκήρυξης παίζει ρόλο ο παράγον"μέσον" η τα πράγματα θα γίνουν καθαρά αξιοκρατικά δεδομένου ότι οι θέσεις ειναι ελάχιστες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τα πράγματα θα γίνουν καθαρά και αξιοκρατικά και όχι για τον λόγο ότι οι θέσεις είναι ελάχιστες αλλά γιατί πάντα έτσι γίνεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Μήπως να επισκεφτούμε απευθείας τον αρμόδιο υπουργό; Ειναι γελοία αυτη η καθυστέρηση. Εδώ βγαίνουν αποτελέσματα πανελληνίων σε ενα 3 μηνο....., ειναι αδιανόητο να καθυστερεί τόσο μια απλή καταχώρηση των στοιχείων των συμμετεχόντων. Έτοιμα πραγματα ειναι. Για 20 Χ που θα καταχωρήσουν για καθε αίτηση θέλουν 2 χρονια; Πολυ καλομαθημένοι ειναι στον ΟΑΕΔ οι υπάλληλοι. Δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα να ειναι πάντα έτοιμοι στις προθεσμίες τους ενώ στο δημόσιο κωλοβαρανε τόσο....! Συγγνωμη για τον εκνευρισμό αλλά κάποτε πρέπει να μπει μια τάξη. Έχουν πιάσει οι κύριοι τις καρέκλες ,έχουν εξασφαλίσει το μισθό τους και ασε τους άλλους να κόψουν το λαιμό τους; Οχι ρε παιδιά. Κατευθείαν στον υπουργό . Ας τεθούν και στους αρμόδιους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ προθεσμίες για την ολοκλήρωση των εργασιών τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Συμφωνώ απόλυτα για την επίσκεψη, και από ότι βλέπω και άλλος κόσμος. Σε υπουργό-υφυπουργό πρέπει, όχι απλά στον ΟΑΕΔ. Χωρίς να υιοθετώ ότι γενικά στο δημόσιο κάθονται κτλ γιατί από κει ξεκινάν οι δήθεν αξιολογήσεις, η κατάργηση ωραρίου κτλ. Ούτε η ενταντικοποίηση στον ιδιωτικό τομέα είναι σωστή. Αλλά συμφωνώ απόλυτα ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει ένα στερεότυπο, ότι πρέπει σώνει και καλά να χρονοτριβούν και "περιμένετε και όποτε τα βγάλουμε". Δεν είναι συμπεριφορά αυτή, από κάτι τέτοια την πληρώνει όλο το δημόσιο. Λένε δεν έχουν κόσμο. Ας μοιράσουν τη δουλειά εκτάκτως σε άλλους 2-3 υπαλλήλους από διπλανές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, άσε που όπως είπες έτοιμα πράγματα είναι όντως οι αιτήσεις....Για να γίνουν και προσλήψεις μια ώρα νωρίτερα. Για τις προθεσμίες επίσης συμφωνώ απόλυτα, π.χ. σου δίνω 2 μήνες να τα βγάλεις, εντός του ωραρίου σου προλαβαίνεις μια χαρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Συμφωνώ απολύτως καμία εγώ εμείς καλά τα λέμε σε αυτούς όμως δεν ιδρώνει το αυτακι τους. Συγνώμη για την έκφραση αλλά εγώ πιστεύω ότι πάλι σαν μαλάκες θα περιμένουμε να βγουν και αυτοί δε θα κάνουν τίποτα ότι και αν κάνουμε έχουν μάθει στο αραλίκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Εμένα απο τον ΟΑΕΔ Αλίμου, όταν κατέθεσα τα χαρτια ειπαν οτι το Μαιο θα ανακοινωθουν τα πρωτα αποτελεσματα...... αν οχι τι καθόμαστε πρεπει ολοι να παμε στον υπουργο η πιο καλα τα σωματεια ΑΜΕΑ ....και να κανουμε οτιδηποτε χρειαζεται για να βγουν γρηγορα οι θεσεις...η προκυρηξη του ΕΚΑΒ βγηκε πριν τρεις μηνες και Ιουλιο απ΄οτι ακουσα θα δουλεύουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. εχει περαση ποσο καιρο και τιποτα ακομα τι θα γινει ξερι κανις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ρώτησα στο Υπουργείο Εργασίας και είπαν ότι η προηγουμένη προκήρυξη έκανε προσλήψεις για έξι χρόνια διότι λόγω κρίσης η κυβέρνηση δεν μπορούσε να διορίσει πάνω από 50 άτομα. Ετσι τους φώναζαν 50- 50 με σειρά προτεραιότητας για έξι χρόνια. Ο ΟΑΕΔ Αλίμου είπε ότι η προκήρυξη αυτή θα φτάσει στα δυο χρόνια γιατί περνούν τις αιτήσεις με το χέρι και δεν προλαβαίνουν για πιο γρήγορα. Ας περιμένουμε να βγουν τα πρώτα αποτελέσματα …πόσο θα πάρει για 3.000 αιτήσεις; Λογικά έπρεπε να έχουν ήδη βγει …. ας περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μέσα στον Δεκέμβριο βγήκαν οι ημερομηνίες. Αν δλδ. ο άλλος που περίμενε μήνες δε μπόρεσε να στείλει τα δικαιολογητικά αυτό το 15ήμερο......χάνει την αίτηση.......

   Διαγραφή
  2. Μέσα στον Δεκέμβριο βγήκαν οι ημερομηνίες. Αν δλδ. ο άλλος που περίμενε μήνες δε μπόρεσε να στείλει τα δικαιολογητικά αυτό το 15ήμερο......χάνει την αίτηση.......

   Διαγραφή
 27. επαναφωρα δωρων δημοσιων υπαλ του ν 2643/98 εστω του χριστουγεννων γιατα ατομα αμεα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. επαναφωρα δωρων δημοσιων υπαλ του ν 2643/98 εστω του χριστουγεννων γιατα ατομα αμεα

  ΑπάντησηΔιαγραφή