Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Οι λίστες με τα τελικά αποτελέσματα της προκήρυξης του 2008

Για τον λόγο ότι τα λινκ του ΟΑΕΔ δεν λειτουργούν για τα αποτελέσματα της προκήρυξης του 2008  και επειδή πολλοί από εσάς που θέλετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, για να κάνετε όσον το δυνατόν την καλύτερη επιλογή για εσάς αφού πρώτα βρείτε τα μόριά σας και θέλετε να κάνετε μια σύγκριση με τον προηγούμενο διαγωνισμό (βέβαια να έχετε υπ' όψιν σας ότι τα συμπεράσματα που θα βγάλετε θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι τελείως ενδεικτικά μια και πρόκειται για διαφορετικές συνθήκες και διαφορετικούς διαγωνιζόμενους), ανέβηκαν οι λίστες στον παρακάτω σύνδεσμο όπου μπορείτε να κατεβάσετε ότι σας ενδιαφέρει.

Τελικά αποτελέσματα 2008

10 σχόλια:

 1. Ξέρει καποιος να μας πει α)πως υπολογίζονται ακριβώς τα μόρια Β)ποια ειναι τα μόρια επακριβώς για το οικογενειακό εισόδημα γ) η ανεργία μοριοδότηση και πως; δ) σε περίπτωση που δεν διαθέτεις τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα του ΦΕΚ τι γίνεται; Ανήκω στην κατηγορία πε τέκνα αγωνιστών εθνικής αντίστασης. Δεν βρήκα διευκρινίσεις για τη μοριοδότηση αυτής της κατηγορίας. Ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλα αυτά αναφέρονται στο ΑΡΘΡΟ 4 του νόμου 2643/98
  http://nomos-2643.blogspot.gr/2015/02/264398.html
  με ένα κενό μόνο που αφορά τα μόρια από το οικογενειακό εισόδημα που είναι σε δραχμές. Για το συγκεκριμένο θέμα κάνε τον κόπο να ρωτήσεις στον ΟΑΕΔ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα εισοδηματικά κριτήρια άλλαξαν με το ν.3227/2004 άρθ.11 παραγρ. 8 εδάφιο α. Το 2014 ομως το αφορολόγητο ποσο καταργήθηκε......οπότε ....μπλέξαμε!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Που ακριβώς πρέπει να σταλουν οι αιτήσεις? Κ εντος 30 ημερων είναι μεχρι τις 3-3, σωστά?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα!αν ξέρει ας μας βοηθήσει κάποιος!τα δικαιολογιτικά πρέπει να τα στείλουμε τώρα ?ή όταν βγούνε τα αποτελέσματα και είμαστε μέσα στα προσωρινά?

   Διαγραφή
  2. Τωρα αποστέλλεται μόνο η αίτηση. Αν κριθεί έγκυρη θα σταλούν τα δικαιολογητικά.

   Διαγραφή
 5. http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/nomos/29122014/DIEYTYNSEISARMODIVN.doc εδώ στέλνονται οι αιτήσεις μεχρι 3/3.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ποτε θ βγουν περιπου τα αποτελεσματα;σε συγκριση με το 2008;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. το 2019 και αν με τους ρυθμους της Ελλαδας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ερωτηση για έμμεση αμεα.
  γνωριζει κανεις την περιπτωση που εχει καποιος αν εχει αδερφο και μητερα με αναπηρια.
  μπορει να χρησιμοποιησει και τις 2 περιπτωσεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή