Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Όλες οι εξελίξεις για το 2ο 50% και η ψηφοφορία


Φίλοι,
Το πρώτο βήμα για συγκέντρωση όσων περισσότερων μπορούμε από το δεύτερο 50% έγινε και προχωράμε ολοταχώς στο επόμενο.
Για την πλήρη ενημέρωσή σας όσον αφορά τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα θα θέλαμε να ξέρετε τα εξής:
·         Στις επαφές μας με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης πήραμε την διαβεβαίωση ότι μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου του 2013 θα έχει γίνει η κατανομή προσωπικού, ολόκληρου του δεύτερου 50%, δηλαδή και των 307 που έχουν μείνει από τους 763. Η μόνη περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο είναι "μόνο αν βουλιάξει η χώρα" (λόγια υπουργείου)
·         Ένα ακόμη σημαντικό που έχουμε καταφέρει είναι, ότι για όσους από τους 307 υπάρχει πολύ σημαντικό πρόβλημα αλλά μέχρι και 20 άτομα από αυτούς, να γίνει η κατανομή μέσα στο επόμενο διάστημα, δηλαδή μέσα στο 2012. Επειδή όμως είναι γνωστό ότι από τους 307 ...οι 308 έχουν ο καθένας και τα δικά του προβλήματα θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να βρούμε τα άτομα γι' αυτήν την πρώτη κατανομή που ας μη κρυβόμαστε, βλέποντας τους ρυθμούς που διορίζεται το πρώτο 50% και με δεδομένο ότι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα έχει γίνει η κατανομή όλων των επιτυχόντων, δεν είναι και τόσο τεράστια θυσία οι υπόλοιποι να δεχθούν κάτι τέτοιο. Βασικές προϋποθέσεις για να δηλώσετε συμμετοχή γι' αυτήν την πρώτη κατανομή των 20 ατόμων με κοινωνικά κριτήρια, κυρίως είναι:
·         Να είναι άνεργος και να έχει κάρτα ανεργίας
·         Να είναι ανασφάλιστος η να έχει σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας στο άμεσα επόμενο χρονικό διάστημα
·         Να έχει κάποιο πολύ ειδικό προσωπικό πρόβλημα πέραν των δυο παραπάνω
·         και τέλος να μπορεί να αποδεικνύει με επικυρωμένα έγγραφα όλα τα παραπάνω και όπου χρειάζεται με υπεύθυνες δηλώσεις θεωρημένες για το γνήσιο της υπογραφής τους
·         ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ                                                       
      Θα πρέπει όσοι από σας πληρείτε τις παραπάνω προϋποθέσεις,
·         Να τις αποστείλετε με προσωπικό μήνυμα (e-mail)  στο nomos.2643@gmail.com  Έως την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου η
·         Μέσω ΕΛ.ΤΑ. με την διαδικασία των ειδικών φακέλων business express (προφέρετε ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΞΠΡΕΣ) που έχουν το χαρακτηριστικό της εγγυημένης επίδοσης την επόμενη ημέρα, με στοιχεία παραλήπτη :                                                           
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
POST RESTANT
ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
56404 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
αρκεί αυτό να γίνει μέχρι και την ερχόμενη τρίτη
·         Επειδή από το υπουργείο έγινε ΑΠΑΙΤΗΤΟ αυτοί που θα καταθέσουν το αίτημα να είναι εξουσιοδοτημένοι από το σώμα των 307 του δεύτερου 50%, γι’ αυτό το λόγο προχωράμε σε μια ψηφοφορία για το αν αποδέχεστε να σας εκπροσωπήσει αύτανδρη η τριμελής συντονιστική επιτροπή της κεντρικής Μακεδονίας που απαρτίζεται από τους:
·         ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ
·         ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
·         ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ
η οποία έχει κάνει και τις διαπραγματεύσεις με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Η ψηφοφορίααυτή θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (και γίνετε στο χώρο που ανοιχθηκε στο forum για το 2ο 50%) ώστε να μπορέσετε όλοι εσείς, να πάρετε θέση. Εννοείτε πως σ’ αυτήν θα πάρουν μέρος μόνο οι επιτυχόντες του δεύτερου 50% και αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, θα προχωρήσουμε στην συγκέντρωση των εγγράφων με τα δικαιολογητικά για τον καθένα. Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό δεν θα γίνει καμία κίνηση από αυτές που αναφέρονται παραπάνω με πρωτοβουλία της τριμελούς επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου