Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Πρόσκληση των επιτυχόντων Αττικής και Νήσων σε Νομική - Δικαστική δράση.

  Την Πέμπτη 27/10/2011 στη συνάντηση των επιτυχόντων της Αθήνας, αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση για τη στασιμότητα της κατάστασης τόσο στη Αττική και τις υπόλοιπες περιφέρειες που δεν έχουν εκδόσει τελικά αποτελέσματα, όσο και στις περιφέρειες που έχουν, αποφασίστηκε η λήψη νομικών - δικαστικών δράσεων ΑΜΕΣΑ με σκοπό να κληθούν να δώσουν απαντήσεις όλοι οι υπεύθυνοι για την πολυετή καθυστέρηση της διαδικασίας από τον Ιούλιο του 2008 έως σήμερα.

  Η απόφαση αυτή έρχεται ύστερα από την εξάντληση κάθε άλλου μέσου πίεσης και κάθε καλής διάθεσής μας. Επίσης καταλυτικό ρόλο έπαιξε η αδικαιολόγητη και συνάμα προκλητική στάση και καθυστέρηση των υπευθύνων τους τελευταίους δύο μήνες για την έκδοση τελικών αποτελεσμάτων στην Αττική, και σε άλλες περιφέρειες καθώς και την εξοργιστική καθυστέρηση σε περιπτώσεις όπως η επιτροπή των Κυκλάδων.

ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ:


1. ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ του ΟΑΕΔ (άρθρο 9 του Ν.2643/1998) που δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία.

2. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ  ΤΟΥ του ΟΑΕΔ (άρθρο 9 του Ν.2643/1998) που δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία.

3. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

4. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ 2643/98.

5. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΆΛΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3/11/2011

 Στην επόμενη συνάντηση επιτυχόντων Αττικης θα λάβουμε τις τελικες αποφασεις ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ. Τα σχετικά έγγραφα έχουν ήδη συνταχθεί και οι πληροφορίες καθώς και οι ευθύνες έχουν οριστικοποιηθεί. Η επόμενη συνάντηση θα γίνει για την ενημέρωση των επιτυχόντων - θα παρεβρεθούν και οι ανθρώποι που χειρίζονται το νομικό μέρος εδώ και εβδομάδες - και για να οριστικοποιήσουμε τις κινήσεις μας ύστερα και από τις προτάσεις και τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας. 

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΗΤΑΝ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ή ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ


ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2643/98 (ΠΡΟΚΥΡ. 2008)
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

5 σχόλια:

 1. Άντε γιατί αρκετά τους περιμέναμε.... 1193 μέρες πέρασαν πόσο ακόμη θα πρέπει να τους περιμένουμε;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο σας. Τον επικεφαλής της συντονιστικής Ομάδας σας, ή οιονδήποτε άλλο υπεύθυνο αυτής, τον παρακαλώ θερμώς να επικοινωνήσει μαζί μου, στο τηλέφωνο 6973376716 γιατί ψαχνόμουν και εγώ για ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΕΘΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, να στραφούμε δικαστικώς και ΜΟΝΟΝ ΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ, ΘΑΛΕΓΑ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ.
  ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ !!!(27/10/2011) ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ COPY ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ !!! ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΙΚΗ!!!ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
  ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ. Η ΜΕΤΗΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΑΛΙΟΓΑΡΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ9 ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΜΕΛΛΗΤΙ ΚΑΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, Χ ΘΕ Σ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ!!!!ΟΙ 77 ΝΕΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ,,.. ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ... ΕΜΕΙΣ ΤΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ.....
  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑ. ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
  ΤΗΛ 6973376716

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΤΣΕ ΣΤΙΣ 3/11/2011, ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΥΛΚΡΙΝΩΣ, Ή ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΥΣΣΩΜΠΟΙ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΑΝΑΦΕΡΤΕ. ΚΑΙ ΘΑΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
  ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ...ΝΤΡΟΠΗ !!!
  ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αποφασίσατε ποιος θα είναι ο δικηγόρος που θα μας εκπροσωπήσει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΥΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΗΛ 6944946636

  ΑπάντησηΔιαγραφή