Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όποιος επιτυχών έχει κάνει αποδοχή θέσης σε οποονδήποτε φορέα και έχει γίνει πράξη διορισμού από τον φορέα του να μας στείλει άμεσα την φωτοτυπία της πράξης  διορισμού σε mail (nomos.2643@gmail.com)   η με φαξ (2313002686)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ μικρά να το κάνετε μέχρι το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου στις 10.00 το πρωί

9 σχόλια:

 1. Τι εννοείς πράξη διορισμού;Εγώ έκανα αποδοχή διορισμού και μετά από λίγο διάστημα μου έστειλαν ένα χαρτί από τον Δήμο, ότι δεν μπορούσαν να μας διορίσουν(εμένα και άλλους 3 στον Δήμο) λόγω του Νόμου περί παγώματος των προσλήψεων.Τι χαρτί θέλετε να σας στείλω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. GIA PIO ''AKRIVOS''LOGO THA PREPEI NA THN STHLO?.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο λόγος φίλε μου καλέ είναι ότι εδώ και μήνες παλεύουμε να αρχίσουν οι διορισμοί του 2643 και είναι και ο μοναδικός λόγος. Απο κει και πέρα επειδή εκ των πραγμάτων είναι καθαρά θέμα εμπιστοσύνης και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο πάνω σ' αυτό, όποιος εμπιστεύεται κάνει αυτό που λέει η ανακοίνωση. Αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παιδιά τον έστειλα τον διορισμό μου σήεμρα στισ 22/11/2011 με φαξ στο:2313002686 καθώς και και την απάντηση του φορέα περί μη συνέσιχισης της ολοκλήρωσης των διαδικασιών διορισμού μου, όπως συμβαίναι και με άλλους συμπάσχοντες.
  Δεν υπάρχει κάποιος δικηγόρος να μας εκπροσωπήσει δικαστικά$ τηλεφωνείστε μου σας παρακαλώ στο 6973376716. τα λάβατε!
  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ 6973376716
  ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ έχουμε παραλάβει το φαξ που έστειλες. Βεβαια δεν μιλαμε για την δική σου την περίπτωση. Επαναλαμβάνω και για όλους του υπόλοιπους. Μη στέλνετε την συστημένη επιστολή που σας έστειλε ο ΟΑΕΔ για να πάτε να κάνετε αποδοχή της θέσης. Στείλτε μόνο όσοι έχετε την πράξη διορισμού που έγινε στον φορέα σας. Αν δεν έγινε αυτή η διαδικασία από τον φορέα τους καθενός από σας δεν ανήκετε σε αυτούς που αναφέρει η παραπάνω ανακοίνωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ όταν πήγα με την επιστολή από τον ΟΑΕΔ,μου είπαν ότι καταχωρήθηκε στο πρωτόκολλο η παρουσίασή μου στο φορέα και φαίνομαι εκεί.Μετά συμπλήρωσα μια υπεύθυνη δήλωση αποδοχής διορισμού.Για ποιά πράξη διορισμού μιλάτε,εσείς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μετα την αποδοχή της θέσης από σένα ο φορέας σου θα πρέπει να συνεδριάσει για να εγκρίνει τον διορισμό σου. Αυτό λέγεται πράξη διορισμού και αυτό ζητούσαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος είπε...

  Εγώ όταν πήγα με την επιστολή από τον ΟΑΕΔ,μου είπαν ότι καταχωρήθηκε στο πρωτόκολλο η παρουσίασή μου στο φορέα και φαίνομαι εκεί.Μετά συμπλήρωσα μια υπεύθυνη δήλωση αποδοχής διορισμού.Για ποιά πράξη διορισμού μιλάτε,εσείς?
  26 Νοεμβρίου 2011 8:44 μ.μ.

  Δε μου είπαν ότι πρόκειται να συνεδριάσουν για την έγκριση του διορισμού μου.Το έκαναν σε άλλους φορείς αυτό??Απλά μου είπαν ότι τους ήρθε έγγραφο από το ανάλογο υπουργείο(το οποίο αργότερα μου το ταχυδρόμησαν) σύμφωνα με το οποίο οι ειδικές κατηγορίες των ΑΜΕΑ,όσον αφορά τις προσλήψεις στο δημόσιο,αντιμετωπίζονται όπως και οι συνηθισμένες,δηλαδή παγώνουν με τους συντελεστές 1/10 το 2011 και 1/5 από 2012 ως 2015.Τίποτα δεν αναφέρθηκε για πράξη διορισμού.Χαίρε ω,χαίρε νεοελληνικό κράτος του απόλυτου χάους!
  Τέλως πάντων,είμαι από βόρεια Ελλάδα και θα ήθελα να συναντηθώ με επιτυχόντες από Θεσ/νίκη.Έχουν το μέρος,μέρα και την ώρα συνάντησης αλλά θα ήθελα και κάποιο τηλέφωνο,αν ξέρει κάποιος,για να το σιγουρέψω,μην πάω άδικα.
  Ευχαριστώ και να πώ ακόμη ότι ήταν μια πολλή καλή ιδέα η δημιουργία του blog.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Όλα είναι όπως τα λες. Δεν έπρεπε να σου πει κάποιος για την πράξη διορισμού γιατί απλά αυτή είναι η διαδικασία σε κάθε διορισμό στο δημόσιο. Ναι, σε κάποιους έχουν κάνει αυτήν την πράξη και έχουμε βρει κάποιους (όσοι ανταπορκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε από δω) και θα δούμε τι θα γίνει γι' αυτούς.
  Για το άλλο που λες δεν χρειάζεται να ρωτήσεις κανέναν. Κάθε Τετάρτη γίνεται συνάντηση στο Ερείπο και όποιος θέλει έρχεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή