Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Στις 19 Μαρτίου η ανάρτηση των πινάκων για τις Κυκλάδες


Με την ανάρτηση των πινάκων τοποθέτησης της επιτροπής του νομού Κυκλάδων την Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι, ολοκληρώνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! η προκύρηξη όσων αφορά τις αναρτήσεις των πινάκων τοποθέτησης από τον ΟΑΕΔ.
Ευχή όλων μας είναι ότι ισχύει για τους διορισμούς των υπολοίπων περιφερειών να ισχύσει και για τις Κυκλάδες, γιατί θα είναι πολύ μεγάλη αδικία να γίνει κάτι διαφορετικό, μια και το γεγονός ότι άργησαν να βγούνε οι πίνακες ωφείλετε αποκλειστικά στο υπουργείο εργασίας και στον ΟΑΕΔ με τις επιτροπές του... kykladesΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει ότι την 19-3-2012 και ώρα 14:00, θα αναρτηθούν οι πίνακες τοποθέτησης προστατευομένων του Ν. 2643/98 της προκήρυξης του 2008 σε θέσεις του Δημοσίου τομέα, όπως αυτοί καταρτίστηκαν από την Επιτροπή του άρθρου 9 που έχει έδρα της η επιτροπή του Νομού Κυκλάδων. Η ανάρτηση θα γίνει στην έδρα της επιτροπής του άρθρου 9 στο ΚΠΑ 2 Σύρου (Κιμώλου 5.– 84100 - Σύρος) καθώς και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr.
Οι σχετικές ειδοποιήσεις προς τους προστατευόμενους θα αποστέλλονται με συστημένες επιστολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου