Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Ενημέρωση επιτυχόντων του ν.2643/98 της προκύρηξης του 2008

Προχωράει κανονικά η διαδικασία των διορισμών του νόμου 2643/98
των κατηγοριών ΑμεΑ και ΕΜΜΕΣΗ ΑμεΑ

    Στις 16 -2 - 2012 με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης κ. Ρέππα διορίζεται το 50% των ΑμεΑ (ΑΜΕΣΗ και ΕΜΜΕΣΗ) ανά περιφέρεια και ανά επίπεδο εκπαίδευσης όλων των περιφερειών - υπηρεσιών ΟΑΕΔ της χώρας, ανάλογα με τα μόρια που έχει συγκεντώσει ο καθένας.
    Εάν είναι μονός ο αριθμός των επιτυχόντων στην κάθε περίπτωση είναι υπέρ του επιτυχόντα, καθώς και αν είναι σε κάποια περίπτωση μόνο ένας ο επιτυχών, διορίζεται και αυτός με την παραπάνω απόφαση. 
    Από το υπουργείο εργασίας ήδη έχουν σταλεί στους ΟΑΕΔ όλης της χώρας και οι ονομαστικοί κατάλογοι των επιτυχόντων, που με την σειρά τους κάνουν ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ στους φορείς των επιτυχόντων καθώς και στους ίδιους.
    Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται δεύτερη υπουργική απόφαση με τα παραπάνω στοιχεία της πρώτης απόφασης (Περιφέρεια, κατηγορία προστασίας, επίπεδο εκπαίδευσης) για το 50% των κατηγοριών Πολυτέκνων, Τριτέκνων, Τέκνων Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Τέκνων Αναπήρων Πολέμου.
    Για το υπόλοιπο 50% όλων των κατηγοριών του νόμου 2643/98 θα αρχίσουν νέες συζητήσεις με το νέο υπουργό, που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές όταν γίνουν αυτές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου