Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους, ο υπουργός πήρε θέση, για τους ΥΕ και ΔΕ επιτυχόντες σε ΟΤΑ Α και Β βαθμού

Φως στο τούνελ με το Νομοσχέδιο-«σκούπα» που περιέχει αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς των δημοσίων υπαλλήλων, προωθεί στη Βουλή και το έστειλε σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου για δημόσια διαβούλευση ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης με 46 άρθρα και υπάρχει ένα (19) που αναφέρεται και στο δικό μας θέμα με τους 72 επιτυχόντες ΥΕ και ΔΕ του 2ου 50% που ήταν να διορισθούν σε ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού. Δεν τελειώνει άμεσα το θέμα, αλλά ξεκινάει η λύση του μετά από 7 ολόκληρους μήνες που περέμενε παγωμένο.

Άρθρο
19
Τοποθέτηση διοριστέων κατηγορίας ΔΕ και ΥΕ του ν. 2643/1998 στους ΟΤΑ
1. Οι διορισμοί των επιτυχόντων προστατευομένων ατόμων του ν.2643/98 κατηγορίας ΥΕκαι ΔΕ, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, σε θέσεις ΟΤ α΄και β΄βαθμού, δύνανται ναπραγματοποιηθούν σε κενές θέσεις άλλων υπηρεσιών και φορέων του δημοσίου στουςνομούς που αυτοί έχουν τοποθετηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και ταπροσόντα των διοριστέων, κατόπιν έκδοσης απόφασης του Υπουργού ΔιοικητικήςΜεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

2. Με απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες καικάθε ειδικότερο θέμα της διαδικασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου