Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Προκήρυξη Λιμενικού 2014 - 11 + 4 Θέσεις για ευεργετούμενες κατηγορίες

Διαγωνισμός για την πρόσληψη 110 δόκιμων υπαξιωματικών προκηρύχθηκε από το Λιμενικό Σώμα και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 20 Ιουνίου.
Οι 110 θέσεις θα καλυφθούν ως εξής: 33 θέσεις από πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) του πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής, 22 θέσεις, από πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) του τεχνολογικού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής, 33 θέσεις από πτυχιούχους πλοιάρχους προέλευσης Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.), 22 θέσεις από πτυχιούχους μηχανικούς προέλευσης Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.).
1 .   Από αυτές τις θέσεις, το 10%, δηλαδή 11 θέσεις καταλαμβάνονται από τις ακόλουθες κατηγορίες υποψηφίων, σύμφωνα με τη σειρά επιτυχίας τους στο διαγωνισμό και ανεξαρτήτως ειδικοτήτων/κατηγοριών:
  • Πολύτεκνους και τα τέκνα τους
  • Τα τέκνα των αναπήρων και θυμάτων πολέμου, καθώς και των αναπήρων ή θυμάτων ειρηνικής περιόδου του προσωπικού του Λ.Σ. που είναι στην ενέργεια ή έχει συνταξιοδοτηθεί για τον λόγο αυτόν
  • Τα τέκνα των αναγνωρισμένων ως αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
2.      Και ένα ποσοστό 4% δηλαδή 4 θέσεις, καταλαμβάνονται από γονείς τριών τέκνων και τέκνα τους, σύμφωνα με τη σειρά επιτυχίας του στο διαγωνισμό και ανεξαρτήτως ειδικοτήτων/κατηγοριών. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε ολόκληρη την προκήρυξη κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου