Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Πέμπτη 12 του Μάη 2011 και στις 18.00 (6 το απόγευμα) θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των επιτυχόντων του ν.2643/98 της προκήρυξης του 2008 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο MALL στη ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ
.

Η συνάντηση θα γίνει δίπλα στην υποδοχή που βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο του MALL μόλις μπει κάποιος από την είσοδο όπως έρχεσαι από το τρένο. Θα υπάρχει μια αναμονή της τάξης των 20’ και στη συνέχεια στο τρίτο επίπεδο για την πρώτη γνωριμία.
Όποιος δεν καταφέρει τελικά να παραβρεθεί για λόγους που δεν του το επιτρέπουν δεν πρέπει να στεναχωρηθεί γιατί θα είναι κοντά στην επόμενη συνάντηση που δεν θα είναι απλά γνωριμίας αλλά δράσης. Όσοι περισσότεροι όμως μπορούν να μαζευτούν τόσες περισσότερες και καλές ιδέες θα μπούνε στο τραπέζι της συζήτησης για την συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται μέχρι την δικαίωση του αγώνα που δεν είναι άλλος από το να διοριστεί και ο τελευταίος από τους επιτυχόντες στον φορέα του ΑΜΕΣΑ.
Για περισσότερες λεπτομέρειες η οτιδήποτε άλλο θελήσετε στείλτε μήνυμα στο nestoras.project@gmail.com

3 σχόλια:

 1. σε παραδέχομαι αδέρφι!!!!!
  σολοσταρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ena standar meros (ena cafe sto mall px) tha itan kaliteri lisi gia tixon argoporimenous. Elizo na vroun tin akri osoi pane!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. οποιος ενδιαφερεται και στελνει mail του δίνονται περισσοτερα στοιχεια και τροποι αμεσης επικοινωνιας, Ετσι δεν θα χαθει κανεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή