Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ολοκληρωθηκε σημερα και η δευτερη συναντηση των επιτυχοντων Αττικης και Νησων.

Οι λεπτομερειες των συζητησεων οπως ειναι γνωστο εδω και μερες δεν μπορουν να αναλυθουν ουτε στο blog ουτε στο forum παρα μονο με την προσωπικη παρουσια στις συναντησεις ή μεσω τηλεφωνου αφου εχουμε πληρη στοιχεια του ενδιαφερομενου. Σε γενικες γραμμες η συζητηση αναπτυχθηκε στα εξης:

1. Καταγραφή στοιχειων επικοινωνιας οσων παρεβρεθησαν ωστε να γινει πιο ευκολη η επικοινωνια μας.
2. Ενημερωση για τις εξελιξεις και τις ενεργειες που εγιναν απο την πρωτη συναντηση.
3. Συμφωνια για νομικη υποστηριξη αποκλειστικά στο επιπεδο της ενημερωσης και της σωστης καθοδηγησης στην παρουσα φάση.
4. Επιλογή πενταμελούς συντονιστικης επιτροπης και άλλων επιτυχοντων που εχουν την δυνατοτητα να παρευρεθουν και να βοηθήσουν στις δρασεις μας στη συνέχεια
5.Αποφάσεις για συγκεκριμένες προσπαθειες ΄πίεσης σε πολιτικό επιπεδο καθώς και μεσω συλλόγων (οι οποίες δεν ειναι προς ανακοίνωση παρα μόνο όταν ολοκληρωθούν)
6. Διανομή σε αντίγραφα των αποφάσεων της συναντησης της Θεσσαλονίκης και απόφαση για συντονισμό και κοινή δράση. Ηδη μέσα στις επόμενες μέρες θα συναντηθούν από κοντά μέλη της συντονιστικης επιτροπής Αττικής και Θεσσαλλονίκης.

Επειδή είναι πιθανο η επόμενη συνάντηση να καθυστερήσει να γίνει, όποιος δεν μπορεσε να παρεβρεθεί σήμερα, μπορεί στελει πλήρη στοιχεία του με mail στο nestoras.project@gmail.com και αφού γίνει έλεγχος των στοιχείων του μπορεί να ενημερωθει τηλεφωνικα ή με ραντεβου με την συντονιστική επιτροπή ή να μας προτεινει τροπους βοήθειας που είναι πάντα ευπρόσδεκτοι.

Η συντονιστική επιτροπή επιτυχόντων ν.2643/98 περιφέρειας Αττικής και νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου