Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Αναμένοντας την έκτη και τελευταία κατανομή

Με την τελευταία κατανομή προσωπικού που έγινε στις 18 Ιουνίου (ΦΕΚ 1605 Β΄) για τον Ν. 2643/98 έτους 2014 έδωσε την λύση το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που ανήκαν στις κατηγορίες εκπαίδευσης ΥΕ και ΔΕ που οι θέσεις τους ήταν στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄βαθμού σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.  
Υπάρχουν όμως και 3 συναδέλφισσες που στα δικαιολογητικά που κατέθεσαν αλλάξανε κατηγορία εκπαίδευσης σε ΤΕ και ΠΕ σε θέσεις που βρέθηκαν από το υπουργείο στους ΟΤΑ. Για να ολοκληρωθεί λοιπόν στο έπακρο η προκήρυξη μας του 2008 θα πρέπει να βγει κατανομή και γι΄ αυτά τα τρία άτομα. Ο λόγος που δεν συμπεριλήφθηκαν στην κατανομή που έγινε είναι ότι λόγω των πρόσφατων εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον Μάιο του 2014, δεν επιτρέπονται στους ΟΤΑ καμία διοικητική μεταβολή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2014 όταν και θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους οι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες.
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι φυσικά ενήμερο και σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν η κατανομή για τις 3 συναδέλφισσες αναμένεται να γίνει τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου για να μπει ένα οριστικό τέλος στην αγωνία όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου